Wij zijn een gespecialiseerd hoefcentrum.

Didier die een jarenlange ervaring heeft als hoefsmid met specialisatie op orthopedisch beslag wil via deze weg een nog betere ondersteuning bieden in het behandelen en revalideren van verschillende hoef problematieken...

Denk maar aan hoefbevangenheid, nageltred, trauma, rotstraal, hoefkanker.... deze problemen vragen meestal een specifieke aanpak van verschillende disciplines.

                         
 

Hoefsmid en dierenarts moeten nauw samenwerken om uw paard terug snel op de been te krijgen... deze behandelingen kunnen heel belastend zijn voor zowel paard als eigenaar. Continue toezicht houden, aangepaste verbanden zetten, medicatie.. kortom een hele waslijst aan taken die je als eigenaar soms moeilijk kunt overnemen.

        

Via onze formule bieden wij een ALL-INN support voor uw paard zodat het in optimale omstandigheden kan herstellen en aansterken. De dierenarts en team Equi Passioné werken nauwgezet samen aan de gepaste behandeling. Of het nu gaat om het nemen van RX foto's of orthopedisch bekappen/beslag we doen alles hier ter plaatse. Hierdoor kunnen we perfect met elkaar afstemmen, dienen we ons niet te verplaatsen en dient uw paard ook niet onnodig getransporteerd te worden voor iedere behandeling en vermijden we zo alle stress.

Afhankelijk van de prognose en nodige behandeling kan een hospitalisatie enkele dagen duren of een paar weken. 

Er wordt steeds duidelijk gecommuniceerd met de klant wat de verwachtingen zijn qua kosten en prognose. We spelen open kaart zodat u niet voor verassingen komt te staan.

We zijn steeds bereikbaar indien u vragen hebt omtrent uw paard en we proberen steeds een lege box ter beschikking te hebben voor urgenties.

Bestel nu via onze nieuwe webwinkel